Početna / Shopping / Odjeća i obuća / Baby Centar

Baby Centar

Sarajevo je dobilo novo omiljeno okupljalište celebrity roditelja, ali i svih onih kojima su njihova djeca jedini istinki VIP.

  • beb.jpg
  • beba1.jpg

-1. sprat / lokacija: 14 / telefon: 033 260 725

Sarajevo je dobilo novo omiljeno okupljalište celebrity roditelja, ali i svih onih kojima su njihova djeca jedini istinki VIP.

Sredinom novembra mjeseca u BBI Centru u Sarajevu, uz prisustvo mnogih poznatih novopečenih roditelja, otvoren je Baby Centar, jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve za trudnice, dojilje i djecu od nula do četiri godine.

 


Drugačiji prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat koji svojim korisnicima nudi edukaciju.

Kao ekskluzivni zastupnik svjetski poznate marke Philips Avent, koju preporučuju ljekari – stručnjaci za dojenje ali i majke širom svijeta, u sklopu Baby Centra nalazi se i jedinstveno savjetovalište za buduće roditelje u kojem je moguće riješiti nedoumice novih roditelja.

 Uz najkvalitetniji dječiji tekstil, baby i opremu za trudnice, te specijalizovane igračke koje se zasnivaju na sedam razvojnih elemenata, Baby Centar je i mjesto na kojem će vas posavjetovati šta je sve potrebno kako bi se spremno dočekalo rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

Ono što će obradovati djecu je prostor prilagođen njihovom uzrastu, dok će roditelje radovati izuzetnom kvalitetu prilagođene cijene svih ponuđenih artikala.
 

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 21.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana